079-3200348   

contact@parocare.nl   

J.L. van Rijweg 125   2713 HZ Zoetermeer

Verwijzing & Afspraak maken

Verwijzen naar de Praktijk voor Parodontologie Zoetermeer voor parodontale behandelingen geschied door de tandartsen. Daarna kunnen de patiënten via het telefoonnummer 079-3200348 een afspraak maken. Zij krijgen vervolgens een brief ter bevestiging van hun afspraak en een routebeschrijving. In de bevestigingsbrief wordt tevens uitleg gegeven over de aard van de behandeling, kosten en vergoeding verzekering. De verwijzende tandarts zal schriftelijk op de hoogte worden gehouden over het parodontale behandelingsplan en de voortgang van de behandelingen.Verwijzing door de tandarts

Collega-tandartsen kunnen op diverse manieren een verwijzing doen:

  • Schriftelijk: hiervoor kunt u gebruik maken van de verwijsbrief die u van ons per post hebt ontvangen. U kunt deze brief ook downloaden en printen. Klik hiervoor op de link onderaan deze kolom. De file wordt dan naar uw download folder op de PC gestuurd.
  • Automatisch: door het invullen van het volgende formulier. Als u het formulier volledig hebt ingevuld klik op “Versturen”. Let u wel op dat met het sterretje aangeduide velden zeker ingevuld moeten zijn.

Verwijsformulier

Naam praktijk*
Naam verwijzer*
Telefoon nummer van de praktijk*
Email adres van de praktijk*
Patiëntnaam*
Geboortedatum van patiënt
Telefoonnummer van patiënt*
Adres van de praktijk
Overige opmerkingen